Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase A-Cat) F

DEN HAM OV
tel. 0546-671666

Opstelling FC Ommen JO19-1

Den Ham 19-1 - Fc Ommen 19-1

Ondanks dat het zaterdag een mooie dag was om te voetballen, de zon deed dapper zijn/haar best om door het wolkendek te breken, begonnen Ommen niet scherp aan de wedstrijd.
Toch wist Ommen Milan Berger de binnenkant van de paal  vinden en zette zo de 0-1 op het scorebord. Niet veel later wist ook Silvan het net te vinden , 0-2.
Helaas kon Ommen niet lang van deze voorsprong genieten, Den Ham scoorde voor de rust nog 3x en zo ging Ommen de rust in met een tegenstand.
Vrij snel na rust legt Den Ham de 4-2 erin. Door de wissels die in de rust waren gemaakt hadden we alleen nog een keeper op de bank zitten die vanwege een blessure geval zijn debuut mocht maken als linksachter. Ondanks dat dit voor de nodige verwarring zorgde wist Thijs zijn mannetje goed te staan. Helaas wist Den Ham gebruik te maken van de situatie en kwam de 5-2 er snel achteraan. Ondanks al deze tegenslagen weet Ommen wel stand te houden en knokken zich met Koen en Milan Berger terug naar 5-4.
We gaan ervoor om volgende week met een beter resultaat voor de dag te komen.