Maardijk 130
7609PR
ALMELO
tel. 0546-827016 (geen)

De eerste wedstrijd na de zomerstop beginnen de meiden in Almelo in een zonovergoten Erve Asito de nieuwe competitie.

Het is eerst weer even het ritme zoeken maar dat gaat snel over want na een paar minuutjes is het Carmen die van achter opkomt en een mooie dribbel maakt, een goed schot plaatst en de 0-1 scoort.

Daarna gaat het snel, een mooi schot van Naomi volgt, maar die raakt eerst de ene en daarna de andere paal om vervolgens weer het veld in te gaan. Helaas geen doelpunt.

De meiden hebben er zin in, na een mooie actie is het Anke die de 0-2 scoort.

En niet veel later de 0-3.

Na een korte drinkpauze gaan de meiden door waar ze gebleven waren.

Mila krijgt de bal en die scoort de 0-4 met een mooi afstandsschot.

Daarna gaat het nog even door met de 0-5 door Naomi, de 0-6 door Leah en de 0-7 door Mila net voor rust.

Na de rust gaan de meiden gewoon door.

De 0-8 vliegt er al snel in door Anke.

Hierna maakt Ieke een mooie actie maar helaas wordt deze bal goed gered door de keeper. Door een goede corner van Ieke is het Mila die de 0-9 scoort.

Daarna volgen nog meer doelpunten 0-10 en 0-11 van Carlijn, de 0-12 van Leah de 0-13 van Carlijn en de 0-14 van Ieke. Dit is ook de eindstand.