7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Op Zaterdag 2 Maart stond de thuiswedstrijd tegen Bruchterveld op het programma. De wedstrijd werd gespeeld om 12:30.

Opstelling:
                  Jack

Thomas Tommy Olaf Rick

Justin Daan Jaron

Yassar Thijmen Zana

Wissels: Marcel en Jamie

Met een heerlijk temperatuurtje werd er afgetrapt voor het begin van de wedstrijd. Het was van beide kanten even bekijken hoe de tegenstander speelde waardoor er weinig gebeurde totdat in de 8ste minuut Bruchterveld gevaarlijk werd voor de goal en hier viel ook direct de 0-1. Halverwege de 1ste helft kwam er een diepe bal op Yassar en die geeft hem voor op Thijmen op randje 16. Normaal gesproken schiet hij ze alleen zo op de training binnen maar hij zat er aardig in. 1-1. Aan het einde van de 1e helft was er een buitenspelsituatie waarbij er ook een overtreding gemaakt werd in de 16. Er werd gevlagd voor buitenspel alleen de scheidsrechter maakte zijn eigen beslissing en gaf Bruchterveld een penalty cadeau. Deze werd gepakt door jack.

Ruststand 1-1

In de rust werd besproken dat we scherp uit de kleedkamer moesten komen maar dit ging niet helemaal volgens plan. Direct bij de aftrap schiet een speler van Bruchterveld die net ingevallen is de bal richting Jack. De bal was lang onderweg maar Jack zag niks door de zon. 1-2. Iets later kreeg Rick een schop te verwerken en moest naar de kant. Hij werd vervangen door Marcel. Rond de 70ste minuut kwam er een diepe bal tussen de verdediging en keeper. En deze kwam via de kluts voor de voeten van de spits. 1-3. Dit was het moment om wat aanvallender te gaan spelen dus ging ollie mee naar voren en werd Thijmen gewisseld voor Jamie. Ondanks de aanvallende speelstijl werd er niet meer gescoord en floot de scheids af voor het einde van de wedstrijd.

Volgende week spelen we uit tegen Mariënberg om 13:30 uur.