1e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 7

14 oktober 2023 8:45

Welkom bij het eerste GPT chat voetbalverslag van het seizoen!

Bekijk alle foto;s op gruble.smugmug.xom

Vandaag hebben we een onvergetelijke wedstrijd tussen FC Ommen JO12-1 en Berkum JO12-1. De score? Nou, laten we zeggen dat het een historische gebeurtenis is, als je vanuit Berkum's perspectief kijkt!

De wedstrijd begon met een knal, en dat was alleen maar het geluid van de nieuwe voetbalfruitkraam die openging. Dat klopt, beste lezers, voor het eerst hadden we voetbalfruit. Mandarijnen, appels en bananen stonden paraat om de voetballertjes van brandstof te voorzien. We dachten dat dit fruitmagie zou brengen op het veld, maar helaas lijkt het erop dat Berkum hun portie bananen voor de wedstrijd heeft opgeslokt.

De eerste helft begon als een wervelwind, met Berkum die snel de leiding nam met een paar doelpunten. Het was alsof ze een blik met extra talent hadden geopend, terwijl FC Ommen leek te worstelen met de schil van een sinaasappel.

Maar wacht, daar is toch een doelpunt van FC Ommen! Jesse wist de eer te redden met een mooi doelpunt. Het publiek ging uit zijn dak! De hoop was even terug op sportpark Westbroek.

Helaas voor Ommen bleef Berkum maar scoren. Ze troffen het doel met de precisie van een bananenschil op een gladde vloer. 1-12, het leek erop dat Berkum gewoon niet te stoppen was.

En zo eindigde de eerste kwart van het seizoen, nou ja, meer een explosie van doelpunten voor Berkum en een glanzend moment voor Jesse Visser. Volgende fase spelen we hopelijk een klasse lager, waar we beter tot ons recht komen. een groot compliment voor de strijdlust en het nooit opgeven ook al troffen we meestel een sterkere tegenstander. Bedankje voor de supporters en trouwe volgers en laten we hopen dat de volgende wedstrijd voor FC Ommen wat meer 'fruitig' zal zijn!