7771RH
HARDENBERG
tel. 0523-261332

Het is vandaag zaterdag 9 september. Op deze zonovergoten dag moesten we afreizen naar het altijd lastige HHC in Hardenberg. Het hele team is compleet!

Het hele team heeft er weer zin in! En vandaag mag Ivo Kroon de aanvoerder zijn. Om 8.30 uur fluit de scheidsrechter voor de aftrap, Lasse opent de wedstrijd we zijn begonnen, Robin staat eerst op het doel...  eerste overtreding op Tom M maar hij staat direct weer op...Eerste doelpunt in de 2e minuut door Ivo mooi in de kruising... en door...
En ja hoor in de 4e minuut scoort Jelle stand 0-2. En na een mooie voorzet van Tom M een doelpunt van Jelle... 0-3.
In de 10e min overtreding van Lasse op een tegenstander, even tijd om uit te blazen... in de 12e min overtreden op Tom M en ondertussen even tijd om zijn veters te strikken... en dan time-out.... Juul staat in het doel. Het gaat nu geleidelijk op... 18e min. wissel Lasse en Robin gaan eruit... en jahoor in de 19e minuut doelpunt van Jelle....0-4... en het is bijna niet bij te houden maar ze scoren opnieuw Jelle de 0-5... en bijna weer een doelpunt van Tom T maar nipt over...en dan volgt de rust! Drinken!!!

Freek staat nu op het doel... en 2e helft van start... en jahoor in de 20ste minuut doelpunt Jelle... 0-6... ook met de zon in de rug word er gescoord! Mooie redding van Freek in het doel... en in de 25ste minuut mooie lange actie van Juul met als resultaat 0-7!! En ja we geven Hardenberg even een kadotje 28ste min... 1-7, we kunnen het hebben...en daar is de time-out weer... overleg en drinken... Tom T staat op het doel. Lasse en Robin zijn de wissel... en in de 34ste min scoort Tom M vanuit een vrijetrap in 1x het doel in 1-8... direct daarna scoort Jelle de 1-9...overtreding op Juul...en we gaan weer door... en in de 38ste min scoort Ivo volop de 1-10 we zitten in de dubbele cijfers... en het houdt gewoon niet op Tom M scoort in de 39ste op de valreep de 1-11...! Wat een fantastische overwinning op deze zonnige dag!! Wel verdiend en jammer voor HHC...