DES 2

2e klasse B

7 oktober 2023 12:00

M.P. Smit

Met Des als tegenstander, was het dan eindelijk zover dat we de eerste winst van de competitie behaalden?

In de aanloop naar de voetbalwedstrijd begonnen we de dag met een gezellig ontbijt, die niet alleen zorgde voor de nodige fysieke energie, maar ook bijdroeg aan een sterk teamspirit. De sfeer zat er hierdoor goed in en Ommen was gemotiveerd om te winnen. Met die aldus goeie sfeer en volle reservebank begonnen we aan de eerste helft van de wedstrijd en domineerden we volledig. We creëerden talloze kansen, maar slaagden er niet in om ze af te ronden. Uiteindelijk gingen we de rust in met een magere voorsprong van 1-0, dankzij een benutte penalty.

Met vier wissels in de rust bleek de wedstrijd veel uitdagender te worden dan voorheen. De tegenstander kwam sterker terug en zette ons onder druk. Toch slaagden we erin om de score uit te breiden naar 2-0, maar de tegenstander gaf niet op en scoorde snel de aansluitingstreffer. Gelukkig slaagden we erin om onze voorsprong te vergroten tot 2 doelpunten, maar de spanning bleef hoog toen de tegenstander weer terugkwam waardoor het uiteindelijk 3-2 stond.

Het was een intense wedstrijd waarin we onze kwaliteiten moesten laten zien en ons uiterste best moesten doen om te winnen. De overwinning smaakte zoet, zelfs na een moeilijke tweede helft. Het team is redelijk tevreden met het resultaat en kijkt uit naar de volgende uitdaging in almelo.