Oranje Nassau 2

2e klasse B

9 maart 2024 12:00

F.H. van Leusen

In een cruciale ontmoeting tussen FC Ommen en Oranje Nassau werd het publiek getrakteerd op een wedstrijd vol spanning en sensatie. De eerste helft begon met een domper voor FC Ommen toen ze in de 20e minuut een doelpunt tegen kregen doordat hun verdediging even niet bij de les was. Echter, de veerkracht van FC Ommen kwam al snel naar voren toen ze snel reageerden met een prachtige gelijkmaker van Milan op het aangeven van Marvin, waardoor de stand weer gelijk werd getrokken.

Na een intensieve eerste helft waarin beide teams kansen creëerden en verdedigden, gingen ze met een stand van 1-1 de rust in. Bij aanvang van de tweede helft werden Robin en Julian ingebracht als verse krachten om het tij te keren voor FC Ommen. Ondanks hun inzet kreeg FC Ommen echter een tegenslag te verwerken toen ze in de 57e minuut een strafschop tegen kregen, die door Oranje Nassau koelbloedig werd benut, waardoor de gasten op voorsprong kwamen met 1-2.

In het resterende deel van de wedstrijd bleef het spel op en neer golven, met beide teams op zoek naar doelpunten. Echter, ondanks enkele kansen aan beide zijden slaagde geen van beide erin om het net te vinden. Totdat Oranje Nassau in de 84e minuut toch nog een bres wist te slaan in de verdediging van FC Ommen en een derde doelpunt wist te scoren, waarmee ze de wedstrijd definitief beslisten met een eindstand van 1-3.