Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) D

7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Vandaag speelde FC Ommen 15-1 tegen de Weide 15-1

We begonnen sterk aan de wedstrijd maar na 10 minuten kwam de Weide met 1-0 voor door een voorzet in de 16 die de Weide wist af te maken. Na een half uur viel de 2-0 door een goed benutte corner. In de tweede helft begon FC Ommen goed maar wist Ommen hun vele kansen niet af te maken. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kwam de Weide op een 3-0 voorsprong door een lobje over de keeper, maar in de laatste minuut kwam toch nog de 3-1 door een mooie crosspass die werd binnengeschoten door Bram Lip.
Volgende week speelt FC Ommen 15-1 tegen SJO FC Coevorden om 10:30 op veld 1. Welkom.