7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Fc Ommen-Juventa
Maandag avond 28 augustus stond er een oefenduel op het programma voor Fc Ommen een belangrijke test voor aankomende zaterdag. Fc Ommen begon erg sterk aan de wedstrijd en maakt door een geweldige combinatie de 1-0. Daarna begon het te lopen bij Ommen en volgde al snel de 2-0. Juventa kwam er niet aan te pas en Ommen overheerste in de eerste helft en creëerde veel kansen en daaruit kwamen ook de 3-0 en de 4-0 en met deze stand ging Ommen de rust in. Ommen begon slap aan de tweede helft en kreeg ook uit het niets een goal tegen door een schot vanuit rand 16. Hierna herpakte Ommen zich sterk en scoorde uit een corner de 5-1. Juventa zag dat het over was en probeerde in te zakken maar Ommen wist er op momenten er door te voetballen en scoorde door een penalty de 6-1 en later nog de 7-1 en dat was ook de eindstand. Fc Ommen kijkt met volle overtuiging uit naar de wedstrijd zaterdag tegen Den Ham.