RKHVV MO15-1

Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Reeks (1e fase) G

3 oktober 2023 19:30

S. Seinen

Gisteravond ( dinsdag 3 oktober) stond onze tweede wedstrijd in de hoofdklasse op het programma.

Deze wedstrijd speelden we tegen de nummer 2, Huissen,  en was dus best spannend voor de meiden. Gemotiveerd kwamen de meiden het veld op en namen hun positie in. Ze hadden er zin in!

Ondanks dat de verdediging en de keeper erg goed hun best deden viel na ongeveer 15 minuten het eerste doelpunt voor Huissen, maar de meiden herpakte zich weer goed en lieten hun hoofd niet zakken. Zoals altijd gingen ze ervoor! Ze streden als leeuwen en wanneer iemand de bal kwijtraakte werd deze zo weer teruggepakt!

We kregen een penalty mee en deze werd mooi ingeschoten. Dat gaf weer een gelijkstand en het spel ging snel verder. We speelden zowel op onze kant als op de kant van de tegenpartij, over en weer. De teams waren goed tegen elkaar opgewassen.

Helaas viel in de laatste minuut van de eerste helft de 1-2.

Na de rust lag het tempo weer hoog. Wij kwamen uit een hoekschop op 2-2 en daarna zelfs op 3-2 na een mooie aanval! Helaas kregen wij in de laatste 10 minuten nog twee doelpunten tegen en verloren wij de wedstrijd.

De meiden gaven alles en we hebben mooi acties gezien van verdediging, middenveld, aanval en keepster. Top gedaan een mooie wedstrijd.  Op naar de volgende! Hopelijk met net zo veel enthousiast publiek!