7572AS
OLDENZAAL
tel. 0541-531844

Zaterdag trapten we af in Oldenzaal om 11:15.
Na 1 minuut spelen lag de eerste bal er al in van Carlijn. 3 minuten later kwam Anke met de tweede goal, en 8 minuten later was het Mila die de 3e erin schoot. Vlak voor de rust kwam Anke met de 4e goal. Om 11:50 hadden we een rust van een kwartiertje en vlak daarna kwam Anke met een mooie goal 0-5. We hadden veel kansen, maar niet alles ging erin. Carlijn kwam toch nog met de 0-6 en niet veel later kwam er nog een goal van Carlijn. De 0-8 is gemaakt door een mooi afstandsschot van Emma. Iets later viel de 0-9 gemaakt door Carlijn. En de 0-10 is gemaakt door Anke. De wedstrijd was afgelopen met een mooie 0-10 overwinning in de hoofdklasse!