HENGELO OV
tel. 074-2424783

Na een vrije zaterdag stond 30 september ons debuut in de hoofdklasse op het programma.
Ietwat gespannen gingen we onderweg naar Hengelo naar ATC'65.

Gelukkig was er van die spanning na het eerste fluitsignaal weinig meer te merken: fanatiek begonnen we aan de wedstrijd! Vanaf het begin zetten we hoog druk en dit leverde meteen kansen op. Anke wist al na een paar minuten door de verdediging van ATC te breken en werd uiteindelijk neergehaald in de 16 wat een penal voor ons opleverde. Deze werd in de 5e minuut uitstekend binnen geschoten door een koelbloedige Emma : 0-1!

Dit gaf ons zelfvertrouwen en niet veel later viel door mooi combinatie voetbal de 0-2 door Leah en de 0-3 door Anke. We bleven daarna goed fanatiek spelen wat voor rust nog  4 extra doelpunten opleverde: Ieke 2x en Anke en Leah troffen beide nog doel.

Ommen stond goed als team. Iedereen was scherp en er werd hard gewerkt. Met name op het middenveld moesten heel wat meters afgelegd worden. Er werd goed aangesloten en waarnodig mee terug verdedigd.
Doordat onze verdediging niets weggaf (de snelle voorhoede van ATC werd uitstekend afgestopt door Ommen),  gingen we de rust in met een comfortabele 0-7 voorsprong.

Na rust had ATC het team wat beter staan en waren wij niet meteen zo scherp als de eerste helft waardoor het wat meer gelijk op ging. Na een kwartiertje weten we alsnog weer het doel te vinden en schiet Leah de 0-8 binnen. Daarna krijgt ATC ook nog wel een paar kansen, maar Sterre weet deze eruit te houden met uitstekend keeperswerk en een prachtige redding.
We gaan daarna weer wat makkelijker voetballen en dit zorgt voor de 0-9 met een mooi afstandschot door Ieke en daarna de 0-10 door Leah die zelf met bal en al in de goal van ATC belandt.
Uiteindelijk weet ATC ook nog 1x binnen te schieten wat de eindstand 1-10 maakt.

Een meer dan prima begin in de hoofdklasse! Complimenten aan het hele team: samen hard gewerkt en goed gevoetbald!