LEMELERVELD
tel. 0572-372405

Opstelling FC Ommen JO19-1

Lemelerveld 19-1 vs Fc Ommen 19-1

De na de vorige ontmoeting hebben nog een appeltje met ze te schillen. De aanloop van ons naar de wedstrijd was ronduit slecht. Schoenen vergeten, sokken vergeten en een hele matige warming-up. Je kon zien dat wij deze vorm meenamen de eerste helft in en hadden zo een met een 3-0 achterstand de rust in kunnen gaan. Met een hoop geluk van onze zijde blijft het 0-0 en weten we zelfs de 0-1 te scoren. Een dieptebal van mathijs over de verdediging wordt goed afgemaakt door silvan en er wordt gefloten voor de rust met een 0-1 voorsprong voor Ommen op het scorebord. In de rust is de boel omgezet en duidelijk gemaakt en dat was terug te zien in de tweede helft. Ommen kreeg de controle over de wedstrijd en na 10 minuten spelen in de tweede weten we de 0-2 te scoren via silvan. Onze spits reageert scherp op een ketser van de keeper en de wedstrijd de wedstrijd ligt op slot. We krijgen nog wel een aantal kansen op de 0-3 maar die komt er niet. We spelen de wedstrijd netjes uit en komen niet meer in gevaar. Een goede start van de tweede fase en hopen volgende week deze koers door te zetten thuis tegen Hellendoorn.