STAPHORST
tel. 0522-461961

Vandaag begon de 2e fase van de competitie, en spelen we uit tegen VV Staphorst. We hebben vorige fase ook tegen VV Staphorst gespeeld en toen hadden we verloren met een flinke uitslag, dus vandaag wilden we laten zien dat wij er ook wat van konden.
Staphorst staat bekend om haar monumenten.

We moesten om 9 uur aanwezig zijn en vertrokken toen richting Staphorst. Om half 10 na het omkleden kregen we een bespreking en gingen we de warming-up beginnen op het veld, en om half 11 begonnen we met de wedstrijd.

Al snel kregen we een tegendoelpunt ( binnen 20 seconden) vanwege een fout achterin en stond het dus 1-0. En snel daarna kregen wij een penalty, want Fabian werd flink onderuit gehaald in de 16 meter, en Bram schoot de penalty er goed in 1-1. Toen was het rust en gingen we terug naar de kleedkamer, waar we weer een goede bespreking kregen.

We begonnen redelijk aan de 2de helft maar nu al na zo'n 10 minuten kregen we al gauw de 2-1 en de 3-1 tegen, een slecht begin dus. Na weer een goede fase van ons scoorde Bram de 3-2 ende 3-3.

Halverwege de 2e helft raakte Sander geblesseerd en is na de wedstrijd naar het ziekenhuis gegaan. ( red. gelukkig niets gebroken maar ligt er wel een paar weken uit) Vanf dat moment raakte we de grip kwijt. En alle ballen van Staphorst vlogen erin.  4-3, 5-3, 6-3 en toen nog de 7-3.

We waren erg teleurgesteld in dit resultaat en hebben een slecht begin van de 2e fase. Geen punten voor FC Ommen.
Deze week weer goed trainen en op naar zaterdag. We spelen om 10.30 uur thuis tegen FC Meppel.