Fabian Holtvoort (intikker)

Hoofdklasse (2e fase) C

11 november 2023 10:30

J.G.M. Makkinga

Zaterdag 11 november 10:30 begon wedstrijd FC Ommen de Weide, een club uit Hoogeveen.

Rond 9:15 verzamelen we in de kantine en maken een gezellig praatje met elkaar, maar wel met de gedachten dat we vandaag de 3 punten moeten pakken. We lopen richting de kleedkamer en kleden ons om. Voor dat we naar buiten liepen krengen we nog een bespreking. Eenmaal buiten aangekomen begon de warming up, dit was een goede en felle warming up. De basis loopt richting de kleedkamers en de wissels ruimen snel de spullen op. In de kleedkamer krijgen we de laatste aanwijzingen en staan op scherp.

Iedereen gaat klaar staan en het fluitsignaal klinkt de wedstrijd is begonnen. We beginnen de wedstrijd goed en komen na 10 minuten op een 1-0 voorsprong een prachtige goal van Luca. We staan goed, spelen goed en creëren veel kansen en bereiden ons goede spel voort en maken 5 min later de 2-0 een heerlijke goal van onze spits Fabian. We blijven goed spelen, krijgen kans op kans maar de bal wou er niet in. Maar ook De Weide werd beter en maakt 5 minuten voor rust de 2-1. De eerste helft zit erop ,2-1.

Wel liepen richting de kleedkamer en kregen nog wat uitleg. De tweede helft begint. De Weide begint fel en geconcentreerd en maken snel de 2-2. We creëerde wederom veel kansen maar jammer genoeg vloog er geen één in. De goed fluitende scheidsrechter Makkinga floot voor het einde van de wedstrijd en de wedstrijd eindigt. Jammer genoeg niet de 3 punten.

Volgende week zaterdag spelen we uit tegen Alcides om 10:45 en hopelijk nemen we dan de 3 punten mee naar Ommen