7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Zaterdag 4 november 10:30 begon de wedstrijd FC Ommen tegen FC Meppel, een stad uit Drenthe.

Rond 9:15 verzamelde we in de kantine wetende dat we de wedstrijd moeten winnen. We kletsten wat met elkaar en de gezonde spanning zat er goed in. We liepen naar de kleedkamer en kleedden ons om. Na een lange bespreking met veel informatie liepen we naar het veld voor de warming up. De warming up zag er fel en geconcentreerd uit. De laatste schoten vlogen op goal en de basis 11 ging naar de kleedkamer.

De trainer geeft nog een laatste motiverende bespreking en we lopen naar het veld. De spelers staan klaar, de scheidsrechter checkt de vlaggers en de keepers en de wedstrijd begint.

We begonnen prima en bij vlagen ging het goed. De eerste helft gebeurde er niet zoveel. Het fluitsignaal klonk en de eerste helft was voorbij, 0-0.

We liepen naar de kleedkamer en we kregen nog een paar dingen uitgelegd. De tweede helft begint. We voelden dat er een overwinning in zit. We vlogen er vol op en kregen een paar kansen. Aan het begin van de eerste helft kregen we een hoekschop en Nora staat klaar om hem te nemen. Ze geeft een goeie bal voor de goal en Luca Obkircher scoort de 1-0 voor FC Ommen.
Fc Meppel wist niet meer waar ze mee bezig waren en de kansen vlogen om hun oren. Daarna begint Bram aan een dribbel en hij komt een heel eind, geeft de bal aan Luca en hij maakt met een prachtige goal over de keeper heen 2-0. Fc Meppel geloofde er niet meer in en maakten veel fouten. Bram speelt geweldig een maakt nog een actie. Hij speelt de bal naar Nora en zij scoort de 3-0. We hoopten dat we de 0 konden houden maar toch lukte het niet door een goal van FC Meppel 3-1. We konden niet meer verliezen met een 3-1 stand en nog maar 5 minuten te spelen. Bram had er nog wel zin in en speelt de bal richting Fabian die helemaal vrij staat. Fabian krijgt controle over de bal en speelt de keeper uit en scoort 4-1. De scheids floot af en de wedstrijd was geëindigd en de 3 punten waren binnen. Op naar de volgende!

Aanstaande zaterdag spelen we wederom thuis tegen vv De Weide. Aftrap 10.30 uur. Veld 2. Welkom