VROOMSHOOP
tel. 0546-646362

Opstelling FC Ommen JO19-1

FC Ommen 019-1  vs Vroomshoopse Boys 019-1

Een uitermate spannende ontknoping op de laatste speeldag. Zaterdag 9 december moest het gebeuren in Vroomshoop. Als Ommen kampioen wou worden moesten ze winnen en Dedemsvaart gelijk spelen of verliezen tegen Den Ham.

Ommen begon de wedstrijd sterk, met een aantal kansen die net niet lukten. Ze bleven het proberen waarbij Koen iemand aftroeft en ‘m voor geeft en Milan Berger m binnen kan lopen. 0-1 Ommen. Vroomshoop probeert het ook via de zijkanten de bal erachter te leggen, maar deze worden telkens onderschept of zijn te hard. Ommen blijft doorzetten en krijgt een corner waarbij de bal belant bij Joost, deze verlengt en Teun ‘m binnen kan schieten 0-2 na een halfuur spelen. Ommen blijft sterker en sterker waarbij Pepijn Sylvan diep stuurt en de bal goed afschermt, 0-3. Ommen heeft een zeer effectief schotenaantal. Rust

Na rust verslapt het iets. Ommen probeert het wel maar is niet altijd scherp, waardoor de bal bij de rechtsbuiten beland en hij ‘m prima binnen schiet. 1-3. De wedstrijd ligt weer meer open. Maar wanneer Ommen de bal onderschept. Dylan doorloopt en ‘m na een paar klungel ballen ‘m binnen schiet en 1-4 maakt. De wedstrijd is zo goed al gespeeld. Ommen krijgt nog een paar beste kansen en speelt de wedstrijd zakelijk uit. Eindstand 1-4.

Nu afwachten wat Dedemsvaart heeft gedaan. Nadat Ommen Gerben (clubicoon) op pad heeft gestuurd om hier de wedstrijd live te volgen geeft hij het signaal door dat het 0-0 is gebleven in Den Ham. FC Ommen019-1 is KAMPIOEN en promoveert welverdient naar de 4de divisie !