tel. 0523-261332

Opstelling FC Ommen JO19-1

HHC 19-2 FC OMMEN 19-1

De wedstrijd is van start

Ommen had een goeie warming up. Ommen start met slecht spel.  Na 2 kansen in de eerste 10 minuten worden we slordig in de passing en is er te weinig beleving. Ommen create 3 kansen in de eerste helft. Dit is te weinig het is rust bij HHC - Ommen. De tweede helft gaat van start Ommen komt beter uit de kleedkamer, er is meer beleving in het team. Ondanks het betere spel krijgt Ommen geen vat op de wedstrijd. HHc krijgt een grote kans, Senna heeft hem daarna een lange trap van  Senna . Silvan gaat 1 op 1 geeft hem net te scherp voor de goal. HHc wordt sterker,  krijgt een 1 op 1 maar Senna keert hem.slot fase gaat in en Ommen komt beter in de wedstrijd. Ommen scoort in de 92 min. de 0-1 goaaaaaaaalllll!! Verdediger  Milan Obkircher staat ondanks kramp in de 16 meter van de tegenstander en schiet de bal met precisie binnen. Ommen neemt ondanks een matige pot terecht de punten mee naar huis.