OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Sportpark Westerbroek Ommen, aanvang 7:55 voor de mannen van 13-1.

HHC staat op het programma, een echte streekderby. De wedstrijd van 7 oktober in Hardenberg eindigde in een gelijk spel. In de eerste fase, was dit ook de enige wedstrijd waar wij twee punten hebben laten liggen.

Met het kampioenschap (1ste fase) in de pocket, ligt de lat hoog vandaag. Dit keer thuis, met het publiek als 13de man.

Na een korte voorbespreking in de commissiekamer, begon de wedstrijd om 8:45.

Na het fluitsignaal zaten wij er gelijk lekker in, kort op de bal en wij hadden de overhand. Het duurde dan ook niet lang totdat de bal achter de keeper van HHC in het net belandde, door een schot van Tim .

Het was 1-0, we moesten wel scherp blijven om het dit keer niet uit handen te geven. Kort na de 1-0 breidde de voorsprong verder uit door Ferran er 2-0 van te maken. Lekkere tussenstand om de rust mee in te gaan.

Na een korte rust, begon de tweede helft. Een tweede helft waarin HHC de eerste 10 min de wedstrijd domineerde, wij FC Ommen liepen achter de feiten aan. Een tegendoelpunt bleef gelukkig uit, tot de scheidsrechter de bal op de 11 meter stip legde. De spits van HHC was neergelegd in de 16.

Kansloos was Jorden, de bal kwam buiten zijn bereik in het doel. De spanning kwam hierdoor gelijk terug in de wedstrijd.

Misschien hadden wij net even dat schrikeffect nodig. Want na de 2-1 nam FC Ommen weer de leiding in de wedstrijd. En werd de voorsprong verder uitgebouwd naar 3-1, door Kylian. HHC moest wel aanvallen, maar kreeg geen vat meer op de wedstrijd. Als een waardig kampioen breidde FC Ommen de voorsprong verder uit. Tygo maakte er 4-1 van, wat ook tevens de eindstand werd.

Wij staan nu op een gedeelde eerste plaats, volgende week staat de nummer 3 van de ranglijst op het programma.