De Hoogspanningsweg 6
9408CZ
ASSEN
tel. 0592-355262

Vandaag spelen we onze 1e wedstrijd in de 2e fase. In deze 2e fase zijn we ook ingedeeld in de hoofdklasse, maar meer in het noorden van het land. Deze eerste wedstrijd mogen we afreizen naar FC Assen.

Warming-up is niet optimaal omdat er geen veld beschikbaar is, maar we maken er het beste van en beginnen fanatiek aan de wedstrijd.
Dit wordt na een paar minuten al beloond met een doelpunt door Ieke: 0-1!
Een lekker begin, maar gaandeweg de wedstrijd merken we wel dat dit geen makkie gaat worden: FC Assen heeft ook een aantal sterke speelsters en een uitstekende verdediging.
De eerste helft zijn we zelf ook af en toe wat slordig, zodat we niet verder komen en met 0-1 de rust ingaan.

Na de rust beginnen we weer sterk en ligt de bal er wederom na een paar minuten in: 0-2 door Leah! Daarna weten we wat meer ons eigen spel te spelen en kunnen we elkaar ook wat makkelijker vinden.
Onze verdediging blijft ook solide spelen en geeft nagenoeg niets weg.
In de 57e minuut weet Leah de 0-3 binnen te tikken en 10 minuten later volgt iet wat gelukkig voor ons ook de 0-4 door Leah.