7468GA
ENTER
tel. 0547-381663

Vandaag de wedstrijd tegen de koploper in Enter.
Deze fase is nog maar een paar wedstrijden oud en kijkend naar de uitslagen zien we dat dit geen kansloze missie hoeft te zijn.
Aangezien we bijna al onze wedstrijden aan het begin toch vaak uit handen geven is dit waar we voor vandaag de nadruk op leggen.

Kom op jongens laat zien wat jullie kunnen en dan direct vanaf het begin erbij met zijn allen.
We waren mooi optijd gearriveerd in Enter dus hadden mooi de tijd om een goede warming-up te doen.

Om 11.00 uur floot de scheidsrechter voor de eerste keer op zijn fluitje om de wedstrijd te beginnen.
We begonnen de wedstrijd geweldig en speelde Enter eigenlijk van de mat.
De linksback wist niet wat hem overkwam met de snelheid van Dean deze ging er zonder moeite een paar keer heel makkelijk overheen.
Met een prima assist zorgde hij ook met de scorende Tobias voor de snelle 0-1.
Niet veel later gaan we weer onder leiding van Dean over de rechterkant er mooi langsheen en kan Sebastiaan vrij voorgeven.
Hier schrikt hun keeper van en pardoes valt die in het netje.
0-2 (Sebastiaan)
We gaan vrolijk door maar vergeten een paar 100% kansen om te zetten in doelpunten.
Enter heeft doormiddel van een paar omzettingen in het elftal onze voorste linie iets meer in bedwang en komen langzamerhand ook beter voor de dag.
Met nog een dikke 5 minuten op de klok gebeurd er toch iets raars in deze wedstrijd.
Doordat Enter de 1-2 erin prikt krijgen ze ineens het geloof om er meer te maken.
Dit gebeurd toch vrij direct na hun eerste en maken ze ook voor rust nog de 2-2.
Als dan de tijd op is in de 1ste helft mag Enter nog 1 corner nemen deze laatste kans is uit eindelijk misschien wel de beslissing van deze wedstrijd.
Hij valt namelijk achter Jorne in het doel en ipv een grote voorsprong voor ons gaan we rusten met een 3-2 stand.

Rust 3-2

In de rust toch weer de positieve instelling voor de dag toveren.
Het kan jongens maar blijf voetballen laat het balletje het werk doen.
Goed op elkaar inspelen en help elkaar waar nodig.
WIJ ZIJN BETER

In de 2de helft gaat de wedstrijd redelijk gelijk op al zijn we toch best slordig aan de bal en leveren we de bal soms iets te makkelijk in.
Reden om iets om te zetten in het veld en onze aanvoerder Hielke iets naar voor te schuiven.
Dit heeft binnen luttele seconden direct effect want zijn eerste balcontact op die positie is gelijk een assist voor de 3-3.
Doelpuntenmaker Bjorn.
Na verschillende mooi aanvallen en scrimmages voor het doel van Enter ruiken we toch onze kansen om hier een overwinning te boeken.
Dit veroorzaakt toch wel voor onze supporters lichte hartklachten want deze schiet ons redelijk vaak boven de 100 slagen per minuut.

Na toch weer een aanval van Enter komen ze met een onverwacht schot ineens weer op voorsprong 4-3.
We proberen het nog recht te breien maar helaas lukt dit niet.
De scheids werkte hier met rare beslissing ook niet altijd aan mee maar die kunnen we niet voor alles de schuld geven.
We moeten zelf in de spiegel kijken en bij ons zelf te rade gaan hoe we toch al die kansen niet benutte.