tel. 0529-452800

Opstelling

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Verslag FC Ommen 19-1 Helios 19-1

Na de overwinning van Dinsdag 12 maart uit tegen TVC ging FC Ommen met goede moed de wedstrijd in tegen Helios. Na een lange periode ongeslagen in de competitie is de stemming opperbest en kan 19-1 bij winst goede zaken doen.

FC Ommen begint de eerste 5 minuten van de wedstrijd sterk met 2 kansen vanaf de rechter flank. Maar Helios pakte de wedstrijd goed op en begon te domineren. Helios creëerde een paar kansen, Helios speelde een lange bal over de verdediging heen, de keeper van FC Ommen was niet scherp en kwam niet uit en daardoor kan de linksbuiten van Helios de bal binnenschuiven, 0-1. Helios was fysiek sterk en zette steeds meer druk.. Er kwam een corner die verdedigt werd door Ommen de bal kwam voor de voeten van Helios die een voorzet gaf en de spits kopte de bal binnen, 0-2. Aan het eind van de eerste helft begon Ommen meer kansen te creëren en vlak voor het eind kwam er een mooie actie van Teun Grondman die de bal binnenschoof in de verre hoek, 1-2.

In de 2de heft moest Ommen gaan scoren dus nam Ommen meer risico. Helios was gevaarlijk in de omschakeling omdat Ommen aanvallender ging voetballen, maar verdedigend stond het bij Ommen 2de helft sterk en Helios kon maar niet scoren, maar dat gold ook aan de andere kant. Behalve nog een bal tegen de paal wist Ommen niet genoeg te creëren en het lukte aan beide kanten niet om de bal tegen de touwen te krijgen. De wedstrijd eindigde in 1-2. Dit verlies komt wel even aan na een lange ongeslagen reeks, maar zet ons weer op scherp voor de volgende wedstrijd.