We mogen weer de wei in naar een paar weken geen wedstrijd te hebben gehad.
Deze fase is in een kleine competitie met gelukkig een heen en terug wedstrijd.
Doordat we 2 fases niet goed zijn geëindigd zitten we nu in hopelijk toch een mooie gelijkwaardige competitite.
We beginnen tegen Den Ham JO15-4 deze kennen we nog goed.
De laatste wedstrijd van 2023 speelde we hier ook tegen en maakte we 4-4.
Wij als staf begonnen toch iets strenger dan normaal want we laten toch wel heel veel onnodige punten liggen.
Nergens voor nodig als we maar laten zien dat we ook willen winnen.
Is de juiste mentaliteit er niet dan wordt je gewoon gewisseld.
Voor elkaar door het vuur fouten van een ander moeten en willen herstellen dat willen we zien.

1ste helft.
En ja hoor we zien het terug op het veld we strijden voor elke meter en de tegenstander moet iedereen 2 keer voorbij ipv dat we ze gewoon laten lopen.
Dit resulteert in een paar hele goede kansen en we horen dan ook eigenlijk gewoon op 2 misschien wel 3-0 te staan.
Maar ja als de hele staf FEYENOORDER is en onze goalie ook dit in zijn hart meedraagt dan weet je hoe het kan gaan.
1 kans tegen en die hangt ook gelijk in de touwen.
Dus geen dikke verdiende voorsprong maar een 0-1 achterstand.
De koppies van onze jongens gaan gelukkig niet naar beneden maar we strijden nog meer dan ervoor en we blijven de betere partij.
Wanneer onze Ahmed weer eens denkt om van 25 meter richting de goal te schieten gebeurt er iets waar menigtal wereldspits van droomt.
De bal gaat via het aluminium (wat een heerlijk geluid is) hard de kruising in.
1-1 Ahmed.
Dit geeft de juiste boots om nog meer te geven wat er dan ook voor zorgt dat we vlak voor rust weer een kans afwerken en de 2-1 ruststand op het bord komt.
Deze 2-1 komt op naam van Dean die hem ook op een mooie manier afrondt.
In de blessuretijd van de eerste helft leggen we via een corner nog 2 balletjes op de paal alleen valt die helaas niet aan de goede kant van het aluminium.

Rust 2-1

Goed bezig jongens heerlijk gewerkt deze helft en terecht op voorsprong.
Maar we zijn er nog niet he, door blijven gaan en je helemaal leeg werken.

2de helft begint en we pakken het direct weer goed op.
Den Ham is ook in deze helft helemaal nergens en we leggen ook weer heel wat mooie combinatie's op de mat die tot kansen resulteren.
Maar ja, net als in de 1ste helft betekend niet elke kans ook een goal en we helpen toch best wel weer wat kansjes om zeep.
Gelukkig werkt dit niet door en na kans na kans te hebben gemist vind Dean het toch wel weer nodig om de bal weer in de touwen te schieten.
3-1 Dean.
Het is nog niet genoeg en we gaan dan ook vrolijk verder.
Heel af en toe komt de tegenstander in onze 16 maar dan hebben we een goed oplettende keeper die alles wel opraapt of weg schiet.
Na een mooie actie van Kalle wordt hij neergelegt in de 16 waardoor de scheidsrechter niet anders kon dan de bal op de stip te leggen.