8281CM
GENEMUIDEN
tel. 038-3851000

Zaterdag 23 maart 10:30 begint Genemuiden SC 15-1- Fc Ommen 15-1

In het begin van de wedstrijd moet iedereen bij FC Ommen nog een beetje wakker worden, daardoor valt al snel de 1-0 voor Genemuiden. Iets verder in de wedstrijd verliest FC Ommen de bal bij het bij het opbouwen , de aanvaller bedenk zich niet en schiet de bal binnenkant paal de 2-0 binnen. Tijdens de 1ste helft blijft Genemuiden maar kansen krijgen. De trainers grijpen in en passen 2 wissels toe. Toch komt Genemuiden met een aanval langs de zijkant, de aanvaller legt de bal met een hoge voorzet bij de 2de paal en de speler kan hem met open doel er in tikken. Genemuiden blijft aanvallen en wij maken een overtreding binnen de beruchte lijnen en de bal gaat op de stip, 4-0. Dan valt zelfs de 5-0 nog voor de rust, dit vanuit een corner...Gelukkig fluit de goed leidende scheidrechter af voor de rust.

De trainers geven nog wat tips voor de 2de helft en de spelers peppen zichzelf wat op... Het team begint sterk aan de 2e helft, met uitstekend spel van Bram en Nora, uberhaupt speelt iedereen wat sterker en met lef.  Zo komt door het goed druk zetten al heel gauw een goal voor Ommen door Bram, 5-1. Later in de wedstrijd krijgt Ommen een aanval en wordt er een overtreding gemaakt in het 16 meter gebied, penalty voor Ommen. Bram kan de penalty scoren en wordt het 5-2. FC Ommen is los en Bram wordt bij een goede aanval neergehaald en dit wordt terecht gezien als een doorgebroken speler, dus rood voor Genemuiden. Zou het dan nog kunnnen?? Nora test de lat bij een afstandschot en we blijven samen aanvallen. Even later probeert Nora het nogmaals van afstand en deze vliegt erin! 5-3. We blijven aanvallen maar de schade in de 1ste helft is gewoon te groot. De scheidsrechter fluit af. Genemuiden wint met 5-3 van FC Ommen.