... (vrije trap)

Hoofdklasse (3e fase) C

3 februari 2024 10:30

MJ Kampman

Afgelopen zaterdag startte voor ons de 1e competitiewedstrijd in fase 3. Onze tegenstander vandaag is vv Berkum 15-1

Om 09.15 verzamelde we op het sportpark, na eerst met zijn allen bij de 13-1 te hebben gekeken gingen we richting de commissiekamer voor een bespreking op voorbereiding van onze wedstrijd.

Om 10.30 uur floot de scheidsrechter voor het begin. We starten goed en kregen in de 1e fase van de wedstrijd een paar goede kansen. Stan scoorde de 1-0. Helaas was dit vanuit buitenspel. Ook Berkum kreeg een paar kansjes. Het spelbeeld speelde zich vooral af op het middenveld.

In de 20e minuut kwam Berkum op een 1-0 voorsprong. Een schot van afstand werd niet helemaal goed verwerkt door onze keeper.

Na de rust met een paar wissels gingen we op jacht naar de gelijkmaker. Kort na rust ging Luca goed door en hielp Berkum ons door een eigendoelpunt. Na de 1-1 kregen we nog een paar goede kansen op de 2-1. Alleen zat het ons niet mee in de afronding. Helaas had Berkum hier meer geluk mee en kwam op een 2-1 voorsprong uit een vrije trap.

Na weer een aanval van FC Ommen in de 16 floot de scheidsrechter voor een 'overtreding'.  Penalty. Bram ging achter de bal staan en scoorde de 2-2. Over en weer nog wat kansen maar dit was ook de eindstand.

Woensdagavond oefenen we thuis tegen Lemelerveld 15-1 en zaterdag spelen we onze 2de wedstrijd in fase 3 uit in Nijverdal bij DES 15-1