2e Lageveldsweg 6
7641PC
WIERDEN
tel. 0546-573231

Zaterdag 2 maart verzamelden we op het sportpark om 9:00 uur om op weg te gaan naar Wierden. Toen we er waren gingen we even de kleedkamer in en daarna liepen we het veld op met een zonnetje om te beginnen aan de warming-up. Tijdens de warming-up kwamen we er gelijk achter dat het echt een knollenveld was. En ook dat het erg warm was.

Toch beginnen we de eerste helft sterk, we speelden veel op de helft van Wierden. Het scoren lukte nog niet gelijk. Maar na even spelen scoorden we de 0-1. Vlak daarna scoorden we nog een doelpunt. Toen was het rust met de stand 0-2 voor. We bleven op het veld om nog wat tactieken te bespreken.

We bleven heel sterk in de tweede helft, want heel snel viel al de 0-3. En toen vielen de goals aan de lopende band. Het ging heel snel de 0-4 was nog maar net gemaakt en de volgende (0-5) lag ook al in het net. We speelden verder heel sterk, waardoor er nog 4 doelpunten bij kwamen. Toen was ons doel om de 0-10 te halen. Daarna waren we even erg geschrokken, want er viel een speelster van Wierden, zij viel op haar hand en haar pink was daardoor flink geblesseerd. Het lukte ons toch om de 0-10 te halen. Ondanks het knollenveld was de eindstand
0-12. Er is gescoord door: Mendy, Iris en Fay alle drie 3 goals, Fem heeft 2x gescoord en Flore 1x. Een flinke overwinning voor Ommen. Waardoor we nog steeds bovenaan de top staan.