Lana Zijda (schot)

2e klasse (3e fase) 16

23 maart 2024 8:45

J. van der Velde

Op zaterdag 23 maart moesten wij voetballen tegen SVO Wierden. We begonnen de wedstrijd met super veel regen en zelfs hagel, uiteindelijk hield dat op. We begonnen lekker met de 1-0 gescoord door: Mendy, waarna ook de 2-0, 3-0 en 4-0 werden gescoord door: Mendy. Daarna volgde ook Lana met een doelpunt, toen gingen we met 5-0 de rust in. Daar waren we allemaal heel blij mee, de keeper werd ook gewisseld: Isabel ging voetballen en Dagmar ging lekker keepen.

2e helft

Na de rust begonnen we weer goed: ik (Floor) scoorde mijn tweede doelpunt dit seizoen, dat was de 6-0.

We gingen weer lekker door en daarna maakte Lana snel de 7-0. De tegenstander had er volgens mij niet zo veel zin meer in waardoor ze de bal de hele tijd wegschoten 😊, maar door die fouten van hun kon Fem de 8-0 scoren. Iris had een mooi één tweetje met de paal en schoot ook de bal in het goal voor

het negende doelpunt van de wedstrijd: de 9-0