Den Ham MO13-1

2e klasse (3e fase) 16

24 februari 2024 8:45

T.J.P. de Ronde

Zaterdagochtend 24 februari verzamelden wij om 8:15 uur in de kleedkamer van FC Ommen om onze 3e wedstijd van het seizoen te spelen tegen Den Ham.

Toen we compleet waren liepen we naar het veld met de box aan om met de warming-up te beginnen.

De wedstijd begon om 8:45 uur en er stonden al aardig wat supporters langs de zijlijn. Onze eerste helft begon met veel druk op de helft van Den Ham, we hadden een paar mooie kansen, maar we kregen de bal maar niet in het doel. Den Ham kwam aan de bal en scoorde meteen met hun eerste poging over onze keeper Isabel heen, dus de tussenstand was 0-1. We gaven niet op en Mendy scoorde de 1-1 en dat bleef de stand tot de rust.

In de kleedkamer hadden we even een bespreking over hoe we verder moesten spelen, want wij hadden in de eerste helft onze goede kant nog niet laten zien.

In de tweede helft begonnen we met beter voetballen want er kwamen 3 goals van Iris en 1 goal van Mendy bij. Iris scoorde zelfs vanuit de corner in 1 keer in de goal! De scheids gaf het eindsignaal aan en de uitslag is dus 5-1 voor ons geworden. Wij waren blij met onze overwinning!

We zijn nog steeds de koploper en we hopen dat te blijven. Zaterdag 2 maart hebben we onze volgende wedstijd om 10 uur in Wierden.

Spannende wedstrijd, verdiende overwinning!