Hoofdklasse (3e fase) E

16 april 2024 19:45

M Dankelman

Dinsdagavond stond de inhaalwedstrijd tegen Eldenia op het programma.
De uitwedstrijd eindigde in een gelijkspel.  Dus we waren voorbereid op een pittige wedstrijd.
Dat werd het ook zeker.
Het werd een lastige wedstrijd waarin we met z'n allen bleven strijden, maar het was uiteindelijk Eldenia die de winst naar zich toe wist te trekken.
We kwamen in de 9e minuut op 0-1 achter, maar wisten in de 23e minuut de gelijkmaker binnen te schieten (Leah). Helaas konden we dit niet vasthouden en viel vlak voor rust de 1-2.
Na rust deden we er alles aan om de gelijkmaker te maken. In de 44e minuut maakte Nora met een fraai afstandsschot de 2-2.
Eldenia bleef echter ook vastberaden en fanatiek door voetballen op jacht naar de winst. Er werden pittige duels uitgevochten en ook flink wat overtredingen gemaakt. Circa 10 minuten voor tijd werd de zoveelste overtreding van Eldenia bestraft met geel waardoor ze even met 10 man kwamen te staan. Hierdoor werd Eldenia eigenlijk alleen maar feller en dit resulteerde in de 66e minuut in de 2-3 en niet veel later zelfs in de 2-4.
Dit was ook de eindstand van een pittige wedstrijd tegen een sterk Eldenia die met name voorin en op het middenveld ijzersterk waren.

Koppies omhoog en op naar zaterdag wanneer we naar Almelo mogen afreizen voor de wedstrijd tegen Oranje Nassau.