Westerveldsestraat 26
6842BV
ARNHEM
tel. 026-3514804

Zaterdag mochten we wederom afreizen naar Arnhem. Deze keer was onze tegenstander Eldenia. Niet helemaal onbekend door de district kampioenschappen. Toen verloren we in de halve finale met 1-0. We waren dus gewaarschuwd voor een geduchte tegenstander.

Tijdens de wedstrijd bleek ook echt wel dat we gelijkwaardig aan elkaar waren. Eldenia creëerde de 1e helft meerdere goede kansen met name door een sterke linker kant. Ommen kwam flink onder druk te staan. Maar gelukkig wist onze verdediging goed stand te houden en hadden we keeper Sterre die met een aantal fraaie reddingen de 1e helft de nul wist te houden.

Het middenveld bleef ook hard werken wat toch ook een paar mooie aanvallen opleverde. Kort voor rust wist Leah met een mooie rush de 0-1 binnen te schieten.

Fijn toch met een voorsprong de rust in, maar het was wel duidelijk dat we het die dag niet cadeau zouden krijgen.
Na rust was ons spel wat slordig, maar werd er wel hard gewerkt voor elkaar.

Jammer genoeg werd het spel veelvuldig stil gelegd als we iets fysieker de duels in gingen. 20 minuten voor tijd werd het nog lastiger voor ons toen een tackel op de bal van Mila als zware overtreding werd bestraft met een gele kaart waardoor we 10 minuten met z'n 10en verder moesten. In die 10 minuten wisten we helaas niet onder de druk uit te voetballen en maakte Eldenia de gelijkmaker.
Uiteindelijk bleef dit ook de eindstand: 1-1.

Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag waarin er van beide kanten hard werd gestreden.
Dinsdagavond mogen we alweer: dan spelen we thuis de inhaalwedstrijd tegen ATC'65 om 19.30uur.