8042AZ
ZWOLLE
tel. 038-4211708

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen WVF in Zwolle op het programma.
Thuis wisten we uiteindelijk met 4-1 te winnen maar het was geen makkelijke wedstrijd die tot het laatste kwartier spannend bleef.
Vol goede moed gingen we van start onder moeizame omstandigheden: regen en hagelbuien wisselden elkaar af met af een toe een zonnetje.
Het grasveld had al flink wat te verduren gehad, waardoor het ploeteren werd.

Wij wisten met elkaar goed om te gaan met deze omstandigheden en gingen meteen goed van start. Na 5 minuten wist Carlijn ons al op een 0-1 voorsprong te brengen. We bleven met elkaar goed voetballen en dit leverde een aantal mooi uitgespeelde aanvallen op. Nog voor rust werd dit beloond met de 0-2 door Ieke en de 0-3 door Mila met een mooi afstandsschot.

We gingen dus met een fijn gevoel de kleedkamer in en wisten dat we met elkaar op dezelfde manier door moesten gaan.
De tweede helft wisten we het goede spel vast te houden en kwamen we in de 42e minuut zelfs al op een 0-4 voorsprong. Even leek het erop dat WVF nog wat terug kon doen toen er een penal werd gegeven door de scheids, maar deze werd door keeper Sterre vakkundig naast gekeken.
Verder werd er eigenlijk niets meer weggegeven en maakten Leah en Anke de overwinning compleet door de 0-5 en 0-6 binnen te schieten.

Uitstekend resultaat in een prima wedstrijd waardoor we de koppositie weten vast te houden. Volgende week zijn we een zaterdag vrij, de week erna spelen we thuis tegen Eldenia ⚽