7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Op zaterdag 17 februari mochten de mannen van fc ommen4 aantreden tegen voorwaarts de mannen uit Vriezenveen.. na de nederlaag van 2 weken geleden tegen hulzense boys moest er wat veranderen.. een rigoureuze beslissing werd gemaakt en dat was dat valk voor de 1e keer aanvoerder werd van het team.. het leek wel stichting doe een wens.. maar wat betekent stichting doe een wens? De stichting probeert een laatst wens uit te brengen aan een persoon die heel ziek is.. maar dan vragen jullie je af is valk dan ziek? Antwoord luid ja.. Leon is ziek van alle tegengoals en vond dat er verandering in moest komen.. kwam die er?? Nee dat niet maar dat komt later
De mannen van fc ommen4 traden aan in de volgende opstelling..
Soep
Valk - jitze - wisse - danny
Fons - deuten - makkinga
Jelmar - feits - zandman
De 1e 20 minuten was niet veel aan.. tot dat valk even aanzette.. met een prachtige steekbal bereikte hij Nick zandman.. die zette de keeper op het verkeerde been en schoot raak vanaf 20 meter.. af en toe kwam voorwaartst er gevaarlijk uit maar echt kansen kregen ze niet op 1 na… maar daar stond soepenberg goed op zijn plaats.. rust 1-0 voor.. in de rust werd er wat gewisseld en 2e helft kon beginnen.. waar valk de 1e helft redelijk speelde was hij de 2e helft aan het kloten.. in een tijdsbestek van 5 minuten kreeg fc ommen 4 zelfs 2 goals tegen.. de 1e kwam uit een counter en de 2e uit een vrije trap.. soepenberg bleek een hete bitterbal op zich af te krijgen.. hij liet de bal los en daar stond net de spits.. 1-2 achter.. de mannen uit ommen moesten alles uit de kast halen.. en ze kwamen terug tot 2-2 door een doelpunt van hendry.. niet veel later kreeg Martijn deuten de bal.. hij heeft 100 ballen niet goed geraakt maar deze op het moment van moeten wel.. 3-2.. ommen bleef doorgaan..aanval over de rechterflank kwam uiteindelijk bij Zwiers op de linkerflank.. hij kapte zoals gewoonlijk 2 man uit mijn zijn hak en punterde de bal richting goal.. je zou denken dat is een goal van zwiers maar nee de verdediger van voorwaarts dacht ik schiet hem er zelf wel in.. 4-2.. daarna mocht John Seine het veld in.. maar hoe snel hij het veld in mocht mocht hij er ook weer even 10 minuten uit.. al met al 3 punten in ommen en op naar de volgende wedstrijd