OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Afgelopen zaterdag 27 januari hadden we een oefenwedstrijd tegen Olde Veste.

De wedstrijd begon om 12.30 uur in Ommen. We beginnen de wedstrijd redelijk goed maar later in de wedstrijd verloren we wat duels en maakten wat fouten waardoor op een 0-2 achterstand kwamen.  Even voor de rust scoorde Milan Berger toch de 1-2.

Na de rust gingen we opzoek naar de 2-2. Na een goede hoekschop van Pepijn kan Teun de 2-2 mooi binnen tikken. Na deze goal lijkt de tegenstander sterker worden waardoor de 2-3 en 2-4 vallen. Na deze tegenslag wordt het lastig om dit nog om te draaien. Na over en weer wat kansen krijgen wij een penalty die door Teun goed wordt ingeschoten. Ommen gaat dan opzoek naar de gelijkmaker maar helaas is dit niet gelukt en is de eindstand 3-4. Volgende week staat de eerste competitie wedstrijd op het programma waar we moeten zorgen de 3 punten te pakken.