Oefenwedstrijd FC Ommen jo 19-1 tegen HZVV jo 19-1

2 - 2

HZVV JO19-1

17 februari 2024 12:30

Opstelling

Na een Ommers kwartiertje voorafgaand aan de wedstrijd begonnen we met een aangepaste opstelling.

De wedstrijd start om 12.30 uur.  Ommen komt vroeg in de wedstrijd meteen op voorsprong door goed druk te zetten. Met een fantastische actie van Teun stonden we na 3 minuten met 1-0 voor. Maar de voorsprong duurde niet lang. Door een miscommunicatie in de verdediging kwam HZVV direct na de aftrap alweer op 1-1. Halverwege de eerste helft zakte de beleving weg. Van beide kanten was er veel balverlies. Door nog een tegendoelpunt gingen we met een 1-2 achterstand de rust in.

Na de rust bleef het een rommelige wedstrijd. Door een goede actie van Koen aan de rechter zijkant die de bal strak voorzet kan Teun die goed inloopt de bal binnenschieten en staan we op 2-2.Ommen komt weer beter in de wedstrijd en creëert daarna nog meerdere mogelijkheden om de de drie punten te pakken maar de kansen worden niet benut. De stand bleef 2-2.