7783BH
GRAMSBERGEN
tel. 0524-561792

Wedstrijdverslag: SV Gramsbergen 2 - F.C. Ommen 2

Op dinsdag 13 februari om 20:15 vond een boeiende oefenwedstrijd plaats tussen SV Gramsbergen 2 en F.C. Ommen 2. Beide teams waren vastbesloten om hun vaardigheden te testen en zich voor te bereiden op het komende seizoen.

In de basisopstelling van F.C. Ommen 2 stond Jorn onder de lat, geflankeerd door de verdediging bestaande uit Olav, Ramon, Wesley P, en Daan. Op het middenveld opereerden Wesley H, Stein en Marvin, terwijl Tijn, Julian en Robin voorin de aanval leidden.

Al snel in de eerste helft werd het net van Ommen gevonden door SV Gramsbergen. Een speler van Gramsbergen werd na een splijtende steekpass door de as van het veld de zestien in gestuurd, waar hij koelbloedig in de één tegen één afrondde in de verre hoek, waarmee de thuisploeg in de 5e minuut op een 1-0 voorsprong kwam.

De zwarthemden lieten zich echter niet uit het veld slaan en knokten zich terug in de wedstrijd. In de 25e minuut lanceerde Ramon een lange bal richting Julian, die de bal controleerde en vervolgens Wesley H bereikte met een hoge bal. Wesley H kopte de bal vervolgens slim door over de verdediging heen richting Marvin, die in zijn eentje op de goal afrende en de bal keurig achter de doelman schoof, waardoor de gelijkmaker een feit was: 1-1.

De druk van F.C. Ommen bleef aanhouden, en in de 38e minuut resulteerde een goede aanval over de linkerzijde in een hoekschop, verdiend door Robin. Tijn legde de bal bij de eerste paal neer, waar Robin opdook om de bal richting de tweede paal te koppen. Daan stond op de juiste plek om de bal van dichtbij in het net te jagen: 1-2 voor Ommen.

In de rust voerde trainer De Boer drie wissels door: Milan kwam in het veld voor Robin en Jorian verving Wesley H. Ook Maurice kwam het veld in voor Marvin, waarna het team overschakelde naar een 5-3-2 formatie. F.C. Ommen begon de tweede helft met de volgende 11 namen: Jorn; Olav, Ramon, Maurice, Jorian, Daan; Wesley H, Stein, Tijn; Julian, Milan

Echter, na dit veelbelovende begin nam SV Gramsbergen 2 geleidelijk aan het initiatief over, met een aantal gevaarlijke aanvallen die F.C. Ommen 2 achteruit drukten. In de 57’ minuut leidde uiteindelijk een counter van Gramsbergen tot een doorbraak in de verdediging van Ommen waarna de bal vanaf de rechterzijde werd voorgegeven en rustig bij de tweede paal werd binnengeschoten, 2-2.

De druk van Gramsbergen bleef aanhouden en resulteerde in de 76e minuut in een derde treffer. Een snelle aanval over de rechterkant werd uiteindelijk voorgetrokken en door een van de aanvallers van Gramsbergen via de onderkant van de lat in de goal geschoten: 3-2 voor SV Gramsbergen 2.

Ondanks de inspanningen van F.C. Ommen 2 om terug te komen in de wedstrijd, slaagde Gramsbergen er in de 84e minuut in om de voorsprong verder uit te breiden. Een slimme steekpass door het centrum zette de spits van Gramsbergen vrij voor het doel, waar hij na het voorbijspelen van de keeper de bal rustig in een leeg doel kon schieten: 4-2.

Helaas kon F.C. Ommen 2 geen vuist meer maken in de resterende tijd, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-2 overwinning voor SV Gramsbergen 2.