FC Ommen vrouwen 2 – Hulzense Boys vrouwen 1
25 September 2021

Ruststand 1-0
Eindstand 1-3

FC Ommen begint sterk aan de wedstrijd en heeft de eerste minuten de overhand. Dit resulteert meteen al in enkele kansen. Manon speelt  Lynn in en zij legt de bal voor in de richting van Saskia; Saskia schiet maar helaas de keeper weet de bal te keren. De wedstrijd gaat door en Hulzense Boys  krijgt een vrije trap op de rand van het 16 meter gebied maar gelukkig wordt deze overgeschoten. Hulzense Boys en FC Ommen maker er een fysieke wedstrijd van. Tijdens een duel loopt Serena een zware blessure op. Helaas voor Serena en haar teamgenoten is het einde wedstrijd voor Serena.
Soe-tjoe vervangt Serena; linksachter. De wedstrijd wordt na enkele minuten te hebben stilgelegen vervolgd. Algauw een corner voor ons, Iedereen weet wat zij moet en ja hoor dat wat we hebben geoefend en besproken lukt precies. Sharon neemt de corner door middel van een  kaats. De bal komt mooi bij de 1e paal waar Isabel de bal door kopt op Manon en die scoort! 1-0 voor FC Ommen! De wedstrijd wordt  hervat. FC Ommen weet voor rust nog een één kans te creëren. Er komt via de linkerkant een mooie voorzet voor het goal. Manon heeft een grote kans maar door goed verdedigend werk van de tegenstander levert dit niks op voor FC. Ommen.

De scheidsrecht fluit. Rust.

Waar FC.Ommen sterk begon is het nu Hulzense Boys dat sterk begint aan de tweede helft. Hulzense Boys heeft meer balbezit. Al snel creëren ze 2 kansen. Eén schot op de lat en één schot net over. FC Ommen creëert ook nog een kans. Gerike dribbelt goed weg en geeft de bal voor. Saskia schiet maar helaas de keeper weet de bal tegen te houden. Na deze kans voor FC Ommen krijgt Hulzense Boys weer een kans maar Sanne weet de bal nog net uit het doel te houden. Er volgt nog een grote kans voor Hulzense Boys,  Eén op één met de keeper maar gelukkig net naast geschoten. Amy krijgt kramp en wordt daarom gewisseld. Lois neemt haar plekje  rechtsachter over. De druk van de tegenstander neemt steeds meer toe en de kansen voor Hulzense Boys worden steeds groter.  Een fantastisch afstandsschot zorgt uiteindelijk voor de 1-1. Hierna wordt het steeds lastiger voor FC Ommen. Ondanks de geleverde strijd weet Hulzense boys nog twee maal te scoren. Eenmaal uit een penalty en in de laatste minuten uit de counter volgt de 1-3. Hulzense Boys heeft de 2e helft controle over de wedstrijd en weet deze dan ook verdiend te winnen.

Na de wedstrijd blijkt dat Serena haar kruisbanden heeft afgescheurd. Al met al een meer dan vervelende zaterdag voor de dames van FC.Ommen.