Strijdend 15-1 komt tekort tegen buurman Dedemsvaart

Zwaluwen Jeugd Beker O15 poulefase Groep 1 06

4 september 2021 10:30

J.A. Arrindell

Onbekend

Beide teams zijn voor de wedstrijd druk bezig met de warming-up, om 10:30 begint de wedstrijd. Beide aanvoerders melden zich bij de scheids en daar doet de scheids de tos, de tos word gewonnen door Julian, FC Ommen trapt de wedstrijd af.

Camiel had vandaag genoeg te doen. Klik op de foto voor meer...

In het begin van de wedstrijd gaat het spel redelijk gelijk op, na ongeveer een kwartier scoort Dedemsvaart de 0-1 uit een corner. Na de rust verloor FC Ommen de grip over de wedstrijd steeds meer en hierdoor kon Dedemsvaart de 0-2 en de 0-3 makkelijk maken.

Na de 0-3 liet FC Ommen de kopjes niet hangen en bleef strijden. Door een overtreding op het middenveld kreeg Jayden een vrije trap. De bal wordt over de verdediging gespeeld en daar staat Tom, hij gaat alleen op de keeper af met een verdediger in zijn rug. Tom schiet in eerste instantie tegen de keeper aan maar in de re-bound schiet tom de bal er alsnog in, 1-3.

Door deze goal kreeg FC Ommen weer een beetje hoop. FC Ommen ging steeds beter voetballen, er kwamen steeds meer diepteballen waaruit we kansen konden creëren. Tom kreeg een dieptebal en geeft de bal voor, de bal gaat te hard en zwaait af, Imme pakt de bal,  dribbelt de zestien in en geeft de bal opnieuw voor. Tom komt mooi voor de man en kopt de bal het doel in, 2-3.

Na deze goal komt Dedemsvaart weer aan voetballen toe, hierdoor scoren ze snel achter elkaar de 2-4, 2-5 en 2-6.

Ergens in de tweede helft: een paar zagen de bui al hangen. Klik op de foto voor meer...