Sem, Wesley, Jitze, Rens
Jorn, Wisse, Tim
Yasar, Tijn, Milan
Wissels:  Daan, Koen, Matthijs

Om 13:07 begint de wedstrijd, FC Ommen begint dominant met hier en daar een paar kansen. In de 11e minuut een crossbal van Sem K met een mooie aanname van Tim hij geeft een lopje op Tijn, Tijn schiet mis. Daarna een paar minuten later een counter van Nieuwleusen met een schot in de 16. 1-0. Ommen werd na dit goal wat minder waardoor Nieuwleusen verschillende kansen kreeg. Ommen pakte dit na een paar minuten weer op 1-1 goal Tim assist van Milan. Nieuwleusen wist het niet meer waardoor Jorn nog een actie 1 op 1 had mis helaas.
RUST
De 2e helft begint Ommen weer goed. Na enkele minuten geeft Thomas een steekbal op Tim waardoor Tim een grote kans krijgt helaas mist hij. 50e minuut een mooie actie van Jorn die afgemaakt wordt door Koen, 1-2. Even later in de 69e minuut een corner van Tijn die erin wordt gekopt door Jorn, 1-3. Nieuwleusen verzaakte heel erg waardoor ze weg werden getikt, maar toch wisten ze de 2-3 nog te maken. Een mooie wedstrijd.