2 oktober 2021 14:30

E. Slaghekke

Onbekend

Opstelling

Zaterdag 2 oktober stond de eerste thuiswedstrijd van de competitie op de planning voor FC Ommen vrouwen 1. De wedstrijd werd feestelijk geopend met jeugdspelers die mee het veld opliepen, vlaggenzwaaiers en rookbommen in de kleuren van FC Ommen. Na het verlies van vorige week, moest er vandaag wat recht gezet worden tegen ZVV’56. Een bekende tegenstander die we vaker in de competitie hebben getroffen.

Alle foto's op gruble.smugmug.com
De volgende speelsters stonden in het veld;

Pascal, Sacha, Roos, Carin, Dionne, Silke, Leonie, Inez, Martine, Tanja en Liset.

Wissels; Ilona, Tamar, Marit

Geblesseerd; Sharon, Linda, Robin

Afwezig; Luna

We begonnen scherp aan de wedstrijd. Er werd goed gevoetbald en de kansen waren er. Echter werden ze niet afgemaakt. De ruimte lag er en hier werd goed gebruik van gemaakt. Net voor de rust werd ons voetbal beloond, door een lange bal van Carin op Martine die de bal in het net schiet! Twee minuten later is het weer Carin met een assist, dit keer is het Inez die de 2-0 op het scorebord zet. We gaan met deze stand de rust in.De tweede helft begon Ommen goed aan de wedstrijd. We zochten elkaar goed op, wat meerdere kansen opleverde. In de 55e minuut was het ZVV die ons tegemoetkwam met een eigen doelpunt, 3-0. Het regende hierna doelpunten voor FC Ommen. Inez maakt haar tweede van de dag, na een assist van Tanja. 10 minuutjes later was het Martine die haar kans benutte, wat de stand op 5-0 zette.

Ook Marit, Ilona en Tamar mochten nog even aan de bak! Marit was goed warm, want na vijf minuten gaf ze de assist op de 6-0, die door Tanja binnen werd geschoten. In de laatste twee minuten werd ons doelsaldo nog aangevuld met twee doelpunten van Marit, beide met een assist van Martine.Al met al een goede wedstrijd voor Ommen vrouwen 1.

Op naar volgende week. Dan speelt vrouwen 1 om 15.00 uur uit tegen HHC Hardenberg vrouwen 1. Tot ziens op sportpark de Boshoek.