De eerste zaterdag van oktober mochten de mannen van Willems aantreden tegen SSA DVC Dedemsvaart 2.  Dedemsvaart is net zoals de club in Ommen dit jaar gefuseerd. Een mooie krachtmeting voor beide ploegen om te kijken waar ze op dit moment staan.

De volgende mannen mochten aan de start verschijnen op het hoofdveld in Dedemsvaart.

SvenNoutDaanOlaf

Dessalin

Twan ​​​Thomas

Wessel SydneyMaarten

De wedstrijd was nog maar net begonnen maar gelijk was al duidelijk dat het geen makkelijk wedstrijd werd. Een aantal kansen aan beide kanten gedurende het eerste half uur zorgde voor een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken. DVC verstoorde de opbouw van Ommen al vroeg waardoor meer lange ballen gespeeld werden dan gebruikelijk. Maar door de goeie trap van Jack kwam Ommen een aantal keren gevaarlijk voor de goal. De scherpte voor de goal ontbrak helaas.  De scherpte voor de goal had DVC wel en maakte na ongeveer 35 minuten spelen de 1 -0. Echter stond een speler van DVC buitenspel en ging het feest niet door. De scheidsrechter floot voor de rust met de brilstand op het scorebord.

De 2e helft werd het één en ander omgezet en werd er bij vlagen goed gevoetbald. DVC had meer balbezit en Ommen kon op een gegeven moment alleen nog maar tegen houden. Echter door de snelle jongens voorin kwam Ommen een aantal keren bijna tot scoren. De grootste kansen waren uiteindelijk voor DVC, alleen Ommen stond gegroepeerd te verdedigen. Door de vechtlust van Ommen kwam DVC niet tot scoren.

Ondanks het overwicht van DVC wisten de beide ploegen geen doelpunt te maken in de tweede helft en floot de scheidsrechter af bij een 0 – 0 eindstand.

Volgende week staat de tweede thuiswedstrijd van deze competitie op het programma tegen Hatto Heim 3. Hopen dat Ommen in die wedstrijd wel het doel weet te vinden, tot dan!