Zwolsestraat 76
8101AE
RAALTE
tel. 0572-352010

Op dinsdag 12 april stond de uitwedstrijd tegen Rohda Raalte op ons te wachten. De nummer 3 tegen de nummer 4! Een belangrijke uitwedstrijd dus, want de winnaar komt 2e te staan en doet bovenin mee.

We begonnen in de volgende opstelling:
Bjorn
Rens, Daan, Thomas, Yasar
Wisse, Milan, Tim
Cas, Sem Puma en Balázs
Tijn, Sem KS, Mathijs en Kian begonnen op de bank.

Om 20:00 trapte we af. De eerste duels waren voor Rohda Raalte, die veel inzet toonde. Het eerste half uur was rustig. Her en der waren er wat leuke aanvallen, maar tot echte kansen kwam het niet. Rohda Raalte was de betere partij en dit leidde tot de 1-0. Dit was ook de ruststand.

De 2e helft moest beter, want FC Ommen creëerde de eerste helft bijzonder weinig. Matthijs kwam er in de rust in voor Yasar. Thomas ging naar linksback en Wisse naar linksbuiten. FC Ommen begon beter aan de 2e helft. Ze speelde goed, maar Rohda Raalte stond verdedigend erg goed. Veel verder dan de 16 meter lijn kwamen we dus niet. De tweede helft ging gelijk op, maar helaas ging het fout in de opbouw. Mathijs werd ingespeeld, maar verslikte zich in de bal. De speler van Rohda Raalte kon hierdoor vrij op de keeper afgaan. 2-0. Erg zonde….. Toen kwam Tijn erin voor Thomas. We gingen meer op de lange bal spelen, om zo proberen te scoren. Het was lastig om erdoorheen te komen en de kopduels werden ook verloren…. Vlak voor tijd kwamen Sem KS en Kian er nog in. Sem Puma en Balázs werden gewisseld. Met Sem KS in de spits probeerde we de bal te verlengen op de daaromheen lopende spelers, maar ook dit plan kwam niet goed uit de verf. We kwamen er simpelweg niet doorheen en hebben te weinig gebracht. Het eindsignaal klinkt bij 2-0.

Rohda doet, tot onze teleurstelling, wel mee bovenin. Een verdiende overwinning.

Aanstaande zaterdag staat om 12:30 TVC’28 te wachten op sportpark Westbroek. Een hele belangrijke pot. Er MOET gewonnen worden. Kom allen kijken, want er wordt spektakel verwacht. De punten blijven in Ommen!