Boerendanserdijk 55
8024AE
ZWOLLE
tel. 038-4551067

Op zaterdag 6 november kwamen de mannen van FC Ommen 3 weer bij elkaar op het sportpark. De wedstrijd tegen Berkum 4 stond op het programma. Half 4 reden we met z’n allen naar Berkum waar de wedstijd pas om 5 uur zou beginnen. Erg laat in vergelijking met andere wedstrijden, maar goed we gingen er voor.
Na een warming-up te hebben gedaan begon de wedstrijd. Vanaf de aftrap hadden we gelijk al lang balbezit en kregen we ook enkele kansen om te scoren. Na steeds meer de wedstrijd naar ons toe te trekken kwam daar dan ook uiteindelijk de 0-1 voor FC Ommen. Na een mooie bal van Thijmen op Stein schoot Stein de bal knap in het doel. Deze voorsprong hielden we vast tot in de 47e minuut van de 1e helft werd gescoord door Berkum. Na een voorzet van de rechterkant kopte de tegenstander de bal in het doel, waardoor we met een stand van 1-1 de rust in gingen.
Na een goede bespreking in de rust gingen we met opgeheven hoofd verder met de 2e helft. Hier bleef FC Ommen sterk en dit resulteerde ook al snel voor een goal door Stefan die er in de rust was ingebracht. Na een corner kopte Stefan de bal er knap in. Helaas konden we deze voorsprong niet vasthouden en werd het 2-2. Dit was helaas ook de eindstand van de wedstrijd.