Verslag

Op een regenachtige zaterdagochtend kwamen de mannen van het 3e elftal van Fc Ommen bij Smit&Legebeke bij elkaar om een teamfoto te maken, en te lunchen met z’n allen.
Nadat de foto gemaakt was kregen we een lunchpakket en gingen we door naar het sportpark.
Na de goede bespreking van Wiljan waren we er helemaal klaar voor om deze pot te gaan winnen!
We hebben een goede warming-up gedaan en daardoor zijn we goed de wedstrijd gestart om 14.30.
Al snel in de wedstrijd kwam er een gevaarlijke vrije trap, Olof nam deze en de keeper liet hem glippen waardoor onze nummer 9 hem er makkelijk in kon schieten!

Even later in de wedstrijd scoorde Olof zelf door een mooie actie en voorzet van Wessel, na de 2-0 ging het een stuk makkelijker af en namen wij de wedstrijd over.

In de rust hadden we weer besproken hoe we verder gingen spelen en dit is goed uitgepakt, want we begonnen goed en hebben in de 2e helft 3 keer gescoord!
aanvulling redactie:doelpuntenmakers Stefan (doorjagen op keeper), Stein en Kopbal Tijmen op voorzet van Maarten

De uitslag is 5-0 geworden voor Fc Ommen 3, de mannen hebben een goede pot neergezet en met een biertje in de kantine hebben we vooruitgekeken naar volgende week.

Zaterdag 6 november tegen Berkum 4 om 17.00, een tijd die we niet gewend zijn maar we gaan ons best doen natuurlijk!