Na 2 voetballoze zaterdagen werd FC Ommen 3 maar weer eens de wei ingestuurd. Na een week van minimaal trainen begon Wiljan met de volgende 11 spelers.

Jack
Sven - Maurice - Daan (c) - Olaf
Stein - Thomas - Twan
Thijmen - Sydney - Wessel

Op het slechtste (kunstgras)veld van Dalfsen was ASC 3 de tegenstander, een geduchte tegenstander met een bak aan ervaring. De oudste speler van FC Ommen 3 was bij ASC de jongste speler geweest. Na een matige eerste 45 minuten stond de welbekende brilstand op het scorebord. Voetballend gezien was FC Ommen misschien wel de bovenliggende partij, gevaarlijk werd het echter niet en de beste kansen waren voor ASC.

De tweede helft stond in het teken van slordigheden en kansen voor beide ploegen. De ervaring leert dat het meest slimme en ervaren team vaak aan het langste eind trekt. Net als in de voorgaande wedstrijden heeft FC Ommen de kansen gehad om te scoren, maar wist men het net niet te vinden. ASC trok na 90 minuten terecht aan het langste eind en was het deze zaterdag dan ook met 2-0 te sterk voor de mannen van Wiljan.

FC Ommen staat na 3 wedstrijden op 2 punten. Volgende week staat de wedstrijd tegen ‘s Heerenbroek 2 op het programma. Weet FC Ommen 3 volgende week wel het net te vinden?