Bus vol sponsoren naar Heracles Almelo

27 februari 2024 21:00

Zaterdag 10 februari 2024 ging een bus vol sponsoren van FC Ommen naar Almelo, naar de wedstrijd Heracles Almelo tegen Vitesse. Het mooie was, dat de sponsoren uit Ommen niet alleen waren, maar zich gesteund wisten door drie volle bussen jeugdleden van FC Ommen, omdat FC Ommen club van de week was bij Heracles Almelo. De bus sponsoren vertrok einde van de middag naar Almelo. Onderweg werd een ieder welkom geheten door Dick Dunnewind namens de sponsorcommissie van FC Ommen.

Dick gaf aan, dat het mooi is om te zien, dat zoveel mensen zich hadden opgegeven en de moeite namen om in Almelo aanwezig te zijn. Rond 19.00 uur werden we opgevangen in het stadion Erve Asito door de accountmanager van Heracles Almelo, Patrick Jurgens. Patrick heette FC Ommen en haar sponsoren van harte welkom en nam ons mee in het stadion, waar een heerlijk koud en warm buffet werd aangeboden. Onder het genot van een heerlijk drankje en lekker eten werd er voorbeschouwd op de zes punten wedstrijd van die avond. Iets voor aanvang van de wedstrijd gingen alle sponsoren naar de prachtige plaatsen, die geregeld waren voor deze avond. De wedstrijd verliep in het begin van de wedstrijd voor Heracles Almelo en haar supporters stukken minder dan gehoopt. Binnen 27 minuten stond Vitesse met 0-2 voor. In de 30ste minuut maakte Heracles de aansluitingstreffer en nadat aan een Vitesse speler vlak voor rust de rode kaart werd getoond, was het in de tweede helft een groot feest. De achterstand werd omgebogen, naar een 3-2 overwinning en de heerlijke drie punten bleven in Almelo. Na de wedstrijd werd nog snel een drankje op de overwinning van Heracles Almelo gedronken en daarna werd snel de terugreis richting Ommen aanvaard. In Ommen aangekomen werd in café De Herberg kort de avond geëvalueerd en was een ieder het met elkaar eens, dat ook dit jaar het bezoek aan Heracles Almelo weer een groot succes was.