SVVN 4 - FC OMMEN 4 - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SVVN 4 - FC OMMEN 4

SVVN 4 - FC OMMEN 4

SVVN 4

2 - 7

FC Ommen 4

Niel Koggel (schot)
Niel Koggel (schot)
Niel Koggel (schot)
Hendry Otten (schot)
John Seine (schot)

Competitie

4e klasse 12

Datum

15 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

HJ Tijhuis

Accommodatie

Sportpark Groot Lochter
Rossinistraat 2
7442GZ
NIJVERDAL
tel. 0548-612591

Het was weer zover. We mochten weer een wedstrijdje voetballen. 13:15 was de verzamel tijd van vandaag en zo waar iedereen was op tijd, al scheelde het niet veel of Tip was te laat geweest. 13:35 vertrok de karavaan richting Nijverdal.

Rond 14:10 kwamen we aan in het natte Nijverdal. Rik Jan kreeg nog even een surprise namens Hendry. Dit alles om Rik Jan op scherp te zetten voor vandaag. Nu maar snel de gevechtpakjes aan trekken en voetbal sloffen onder knuppen en nog snel even een paar keer heen en weer lopen voordat we gaan beginnen.

Klokslag 14:30 floot de scheidsrechter voor het begin. Het was goed te zien dat Ommen eerst wat afwachtend was. Eenmaal de kat uit de boom gekeken begon ook Ommen lekker te voetballen. Al snel resulteerde dit in de 0-1 voor Ommen. Een lange bal van Meijer belande bij Koggel voor zijn voeten. Beheerst schoot hij hem binnen. Vrij snel na de 0-1 viel de 1-1. Een speler van svvn mocht vrij doorlopen nadat hij 2 meter buitenspel stond maar hij werd licht onderuit gehaald binnen de 16 meter. Penalty. 1-1.
Ommen bleef voetballen en de resulteerde in een aantal kansen. Helaas werden die jammerlijk geweest. Uiteindelijk werd het toch 1-2 voor Ommen. Uit een goede corner kopte Rik Jan netjes binnen. Ook nu viel de 2-2 vrij snel. Een vrije trap werd van richting veranderd en onze keeper stond erbij en keek ernaar. Gelukkig voor Ommen viel voor rust nog de 2-3. Een bal van Deuten werd vakkundig afgerond door Koggel. 

Rust, lekker bakje thee. O nee, deze was er helaas niet. 3 wissels door gevoerd om de voorsprong uit te bereiden. 

Het spel werd weer hervat en Ommen had veelal de bal. Het duurde even voor er weer wat te juichen viel. Na een uur spelen viel de 2-4. Na een mooie bal van Jerooney was het wederom Koggel die de bal tegen de touwen werkte. De voorsprong werd toen snel groter door een een goal van Hendry nadat Koggel de bal subtiel verlengde met zijn hoofd. Na een aantal wissels viel er nog 2x te juichen voor Ommen. Deuten liep rustig door de verdediging heen en werkte zelf netjes af. De laatste goal kwam op naam van Seine. Na een mooie voorzet van De groot was het Seine die het duel won van de keeper en hem daarna tegen de touwen schoot. Vrij snel hierna was het klaar voor vandaag en floot de scheidsrechter af.
Er werd nog even gezellig wat gedronken en geanalyseerd in de kleedkamer. Nadat Tip de kleedkamer spik en span had achtergelaten konden de mannen weer richting Ommen. Daar werd in de kantine de overwinning nog even door gevierd en de nodige versnaperingen genuttigd. Een prima zaterdagje dus.

Nu genieten van een vrije zaterdag en dan op naar Kloosterhaar. Kom gerust kijken. De wedstrijd start om 12:30! (29-10)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!