Gelijkspel voor FC Ommen JO19-1 tegen SVBO JO19-1 uit Emmen.

22 oktober 2022 14:30

Onbekend

Wedstrijdverslag SVBO

Afgelopen 22 oktober stond de wedstrijd tegen SVBO uit Emmen op het programma.

De wedstrijd begon om 14:30 in Emmen. We begonnen de wedstrijd uitstekend en domineerden het spel en beloonden onszelf met een goede 1-0 van Tijn die een goede loopactie achter de laatste linie maakt, de bal ontvangt en scoort. Na een tijdje begonnen we het onszelf lastig te maken door ballen bij de tegenstander in de voet te spelen. Hierdoor scoorden zij uiteindelijk de 1-1 en kwamen ze beter in hun spel. Toen probeerde het team zichzelf te herstellen maar dit lukte niet voor rust en kregen nog de 2-1 tegen. In de rust focusten we ons op het begin  van de eerste helft toen we zo goed speelden en dat gingen we doorzetten in de tweede helft. Maar de tweede helft startte niet best toen we meteen de 3-1 om de oren kregen. We bleven wel doorzetten en kwamen steeds beter in ons spel wat resulteerde in de 3-2 van Milan die hem op aangeven van Tijn met een goede voorzet binnen kopt. Hierdoor kregen we vertrouwen en bleven we het laatste deel van de wedstrijd gaan. Het was lastig maar uiteindelijk lukte het Wesley met een fantastisch afstand schot ons op gelijke hoogte met de tegenstander te zetten, 3-3. Helaas lukte het FC Ommen niet meer om te winnen en eindigde de oefenwedstrijd in een gelijkspel.